MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Kondor Thermál Hotel
7090 Tamási, Szabadság u. 12.
Az épületben nyolc, igényesen berendezett és felszerelt, 2-6 személyes lakóegység áll a vendégek rendelkezésére, melyhez parkosított udvar és 6 férőhelyes személygépkocsi parkoló tartozik. A gyermekeket kerti játékok várják. A hotelben borszaküzlet működik.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Belecska Diósberény Dúzs Értény Felsőnyék Fürged Hőgyész Iregszemcse Kalaznó Keszőhidegkút Kisszékely Koppányszántó Magyarkeszi Miszla Mucsi Nagykónyi Nagyszékely Nagyszokoly Ozora Pári Regöly Szakadát Szakály Szárazd Tamási Tolnanémedi Udvari Újireg Varsád

Címertörténet  2008. április 01.
Dúzs

 

A címerpajzs kék és zöld színnel két részre oszlik. A zöld részt alul ívelés választja el ezüst színnel, amely a Kapos folyót sizmbolizálja. A felső rész alapja kék, balról három sárga színű búzaszál. A jobb felső oldalon a sárga színű nap az élet jelképe. A bal alsó részen egy barna őzgida látható kettős okból: egyrészt a falu korábbi szimbóluma volt, másrészt utal a falu körüli vadászterületre. A jobb oldalon a szőlőtőke a bortermelésről ismert falut jelképezi barna, zöld és bordó színnel.

Dúzs címere
Dúzs címere
Teljes méret megtekintéséhez kattintson a képre.

ImpresszumAdatvédelemCopyright