MagyarDeutsch

nyitóoldal

Belépés

 
Regisztráljon! Használja a fórumot, iratkozzon fel hírlevélünkre.
Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Pályázatok

 


"A Dám Önkormányzati Társulás szociális alapszolgáltatásainak fejlesztése eszközbeszerzéssel"
TOP-4.2.1-15-TL1-2016-00008

 

 

Katalógus

 

 

Termál Motel és Kemping
7090 Tamási, Hársfa u. 1.
A kemping különböző szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit a termálfürdő közvetlen szomszédságában.
Támogatóink

 

A projekt az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai célelőirányzatából került támogatásra.

 

 

Közbeszerzési Terv Közérdekű adatok Határozattár Jegyzőkönyvek Kistérségi Fejlesztési Tanács 2011. Bemutatás Társulás Dokumentumtár Pályázatok

„Esély a Tamási Kistérség felzárkózására”  2010. április 14.
ÁROP-1.1.5/C

 

Az élet színháza - avagy a marginalizálódott települések és társadalmi rétegek felzárkóztatásának programja a Tamási kistérségben.

Esély a Tamási Kistérség felzárkózására

A Tamási-Simontornyai Többcélú Kistérségi Társulás - mint kedvezményezett - a gyermekek szegénysége elleni küzdelemre tekintettel egy Roma-modell programot dolgoz ki. Ez a program alapjául szolgálhat egy későbbi TÁMOP forrásból megvalósuló projektnek. A Roma-modell program megvalósításához elkészül – mint végtermék – egy tanulmány, amelynek célja a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű társadalmi rétegek többségi társadalomba való beilleszkedésének elősegítése.
A pályázatban 21 rendezvény megtartását vállaltuk, amely során folyamatos párbeszéd valósul meg az önkormányzatok, a vállalkozók és a civil szféra képviselői között.
"Az élet színháza" rendezvény keretében pszichológus és színész a drámapedagógia módszerével mutatja be a gyerekek és szüleik részvételével a mindennapokban őket érintő diszkriminatív bánásmód elemeit. A szituációs gyakorlatok segíthetnek majd az általános és középiskolai tanulóknak feldolgozni ezeket a helyzeteket, és megfelelően reagálni az őket ért inzultusokra.

Az ÁROP keretében megvalósuló "a leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése" elnevezésű normatív pályázaton kistérségünk 18.999.000 Ft-ot nyert.

A pályázat kedvezményezettje a Tamási-Simontornyai Többcélú Kistérségi Társulás 7090 Tamási, Nyírfa sor 15.(tel.: 74/570-330, Fax: 74/570-329, e-mail: tasi@tobbcelu1.t-online.hu)

Közreműködő szervezet:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft.

ImpresszumAdatvédelemCopyright